July 27, 2012

Call me cupcake turns THREE!

Den här dagen, för tre år sedan, startade jag Call me cupcake. Jag hade inte direkt någon avsikt att göra något seriöst av det hela, utan gjorde det som en kul grej. För att jag tyckte att det var roligt helt enkelt, och för att jag behövde något att göra. Bara sådär helt plötsligt började jag baka, och ganska snabbt fick jag ändå känslan av att det här vill jag göra för alltid och för evigt. Det var ett bra val, och jag känner fortfarande att jag inte vill göra något annat än just detta (och mer därtill naturligtvis). Och jag vill säga TACK till er fina bloggläsare som besöker bloggen, kommenterar och bakar recepten. Tack!
Även om uppdateringarna varit.. hmm.. oregelbundna den senaste tiden så kan jag lova att jag inte precis varit ledig (inte ens på min riktiga semester). Ibland klagar jag på att jag alltid har så mycket att göra, men när jag väl sitter där i soffan och verkligen inte har något att göra blir jag snabbt uttråkad och tänker, när jag ändå är hemma kan jag ju lika gärna baka en tårta.. eller två. Fungerar ni också så?



In English:
On this day, three years ago, I started Call me cupcake. It all started with very little intention to actually make something "serious" of it. I simply LOVE baking and obviously a lot of other people do too (and looking at foodie pics of course!). I'm just so glad I started this blog. Best decision ever!

Anyway, I want to thank you. Thank you for coming here and reading, just browsing or commenting. It means so much to me! You're the best and I can't thank you enough. Ok, getting kind of sentimental here..

Even though I haven't blogged for quite some time I can guarantee I haven't been on holiday (even on my actual holiday, of course). First I made the White Sangria pictured below and thought I could make a blogpost about it, but it just never happened. Then the blogbirthday came and there just had to be cake! Of course there has to be cake on a birthday! Last year I made an announcement and celebrated with cake. Anyway, I just really really wanted to share some pictures with you after all this time so I will update soon with the cake recipe!



Cherry vanilla cake with swiss meringue buttercream









White Sangria








Cherry trifles
The best thing about these trifles is that they're so versatile and simple to make! These only take 10 minutes to make and they're so delicious! You could make them with any type of fruit or berry, custard, chocolate, nuts, hey, I even thought of making them with vanilla pudding! And if you're like me you probably have lots of cake scraps in the freezer that you don't know what to use for. This is the perfect recipe for that!




Read on for recipe!

Klicka nedanför för recept!


Share to Facebook Share to Twitter Pin This